AKT og udskoling spiller fodbold på eget initiativ i pausen

AKT

Klaus Toft den 07-04-2017
    Kære Alle

Så er påskeferien over os, men inden da lige et stort tak for en fantastisk skolefest torsdag aften. En rigtig god oplevelse med en masse glade elever og engagerede forældre.

Flere har henvendt sig efterfølgende for at høre mere om den nævnte undersøgelse fra Cepos, hvor Løgstør er den bedste skole i Nordjylland og samlet nr. 31 i Danmark. Undersøgelsen omhandler undervisningseffekten på skolerne udregnet efter flere forskellige parametre, som stilles op overfor hinanden. Undersøgelsen viser, at skolens dygtige medarbejdere i samarbejde med elever og forældre er enormt dygtige til at få det bedste ud af hver enkelt.

Vi er meget stolte af denne placering, omend vi også godt er klar over, at det er et øjebliksbillede, og at tingene er mere nuancerede end som så. Så vi vil fortsætte vores målrettede arbejde med at lave den bedst mulige skole for alle vores elever, så de både trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, inden for de rammer vi har til rådighed.

I kan læse mere om undersøgelsen på https://cepos.dk/publikationer-projekter/undervisningseffekten/undervisningseffekt-grundskoler/find-din-skoles.

God ferie til jer alle.

Klaus
    Lise Eva Winther Carlsen den 05-03-2017
    Elevrådet. NYT
    Se her. Tak til Tobias Haldrup som har redigeret filmen.

Klaus Toft den 03-08-2016
    Strategi for Løgstør Skole
    I vedhæftede kan du se strategien for Løgstør Skole, altså den retning og de værdier vi vil prioritere i hverdagen. Vi har ambitioner på alle elevernes vegne, og vi vil gøre vores til, at alle elever bliver så dygtige som overhovedet muligt, og at de samtidig trives.

I den anden pdf kan du læse om, hvordan vi vil omsætte strategien til praksis, for selvfølgelig kan vi ikke det hele fra starten af. De oplistede ting er der, hvor vi starter, og hvordan vi vil gøre det.

Sidste pdf er skolens kommunikationsstrategi, som beskriver vores ambitioner ift. kommunikationsdelen, med særligt fokus på den eksterne del, altså med forældre og andre samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til strategien, så er du altid velkommen til at henvende dig.

God læselyst.

Klaus