Dimission 9. årgang 2017

AKT

Klaus Toft den 30-06-2017
    Løgstør Skole søger nye kolleger. I kan læse mere om den musiske tysklærerstillingen og børnehaveklasselederstillingen i de vedhæftede filer. Ansøgningen oploades via Vesthimmerland Kommunes hjemmeside via ledige stillinger.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Klaus Toft
    Ruth Dyrbye Hansen den 30-06-2017
    Ferieplan 2017/18
    Klaus Toft den 23-06-2017
    Dimissionstalen 2017

Vedhæftet er dimissionstalen til dette års afgangsklasser. Vi ønsker dem al mulig held og lykke på vejen.

Klaus
    Lise Eva Winther Carlsen den 05-03-2017
    Elevrådet
    Se her. Tak til Tobias Haldrup som har redigeret filmen.

Klaus Toft den 03-08-2016
    Strategi for Løgstør Skole
    I vedhæftede kan du se strategien for Løgstør Skole, altså den retning og de værdier vi vil prioritere i hverdagen. Vi har ambitioner på alle elevernes vegne, og vi vil gøre vores til, at alle elever bliver så dygtige som overhovedet muligt, og at de samtidig trives.

I den anden pdf kan du læse om, hvordan vi vil omsætte strategien til praksis, for selvfølgelig kan vi ikke det hele fra starten af. De oplistede ting er der, hvor vi starter, og hvordan vi vil gøre det.

Sidste pdf er skolens kommunikationsstrategi, som beskriver vores ambitioner ift. kommunikationsdelen, med særligt fokus på den eksterne del, altså med forældre og andre samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til strategien, så er du altid velkommen til at henvende dig.

God læselyst.

Klaus