Rammeuge 2018

AKT

Susanne Edle Kollerup Nielsen den 14-08-2018
    Kære forældre

I perioden fra mandag den 13 august til 26 oktober har jeres børn en ekstra person i klassen.
    Hun hedder Jane og i kan læse mere om hende i den vedhæftede fil :)

Hilsen Sus
    Susanne Edle Kollerup Nielsen den 13-08-2018
    Fra mandag í uge 34 og forhåbentlig et år frem , har vi ansat Trine Bertelsen i en 20 timers stilling
    Susanne Edle Kollerup Nielsen den 13-08-2018
    Jane Andersen er idag ansat i et jobtræningsforløb , hun skal være føl ved AA :)
    Jane er her frem til 26 oktober .
    Susanne Edle Kollerup Nielsen den 06-08-2018
    Kære forældre

Et nyt år står for døren og vi glæder os til igen , at skulle passe på jeres børn.
    Jeg har forsøgt at lave et lille skriv om hvad året vil bringe af sjove og gode oplevelser

Se vedhæftet fil :)

Spørg os gerne hvis der er noget i bliver i tvivl om

Sus , S.F.O Bøgen
    Klaus Toft den 25-06-2018
    Skemaer samt linjehold for skoleåret 2018-2019

Så blev skemaerne endelig klar for det kommende skoleår. Ringetiderne er uændrede. Holdene for de fire linjer linjer i udskolingen er også lagt ind her.

Hvis man har spørgsmål til skemaerne, så er I altid velkomne til at kontakte undertegnede.

Klaus
    Michelle Baade Andersen den 18-05-2018
    Information om brugen af forældreintra

Pr. 1/8-2018 skal alle brugernavne til forældreintra overgå til uni-login. Det er derfor vigtigt, at i som forældre læser vedhæftede vejledning. I vejledningen er der beskrevet hvordan i laver jeres kode om til et uni-login. Det er vigtigt i får det ændret, da i som forældre ellers ikke kan tilgå forældreinta efter den 1/8-2018.

Ved spørgsmål henvend jer gerne på kontoret, eller kontakt os pr. tlf. 99668580.