Dimission 9. årgang 2017

AKT

Klaus Toft den 17-12-2017
    Så har vi slået to pædagogstillinger op - https://vhk.easycruit.com/vacancy/1975147?iso=dk. Stillingsopslaget er også vedhæftet.

En til AKT på fuld tid i en fast stilling og en til en midlertidig stilling i Bøgen på 30 timer. Sørg for at melde videre, hvis I kender en dygtig pædagog, der kunne være interesseret.

Ansøgningsfrist er onsdag den 10. januar.

Klaus Toft den 07-12-2017
    Nyhedsbrev december 2017 - se vedhæftede.

Michelle Baade Andersen den 14-12-2017
    Skolemælk gennem Lanternen

Så er det tid til bestilling af skolemælk igen. Se vedhæftede fil for nærmere info.

Rigtig god jul og godt nytår.
    Susanne Edle Kollerup Nielsen den 12-12-2017
    Kære forældre med børn i SFO Bøgen

På mandag den 18. december byder vi på en kop kaffe og æbleskiver , vi starter kl. 13.30 og slutter 16.30. vi håber meget i vil give jer tid til , at komme så vi kan ønske hinanden en glædelig jul og et godt nytår

Julehilsen fra pædagogerne i SFO Bøgen
    Michelle Baade Andersen den 11-12-2017
    Skoleindskrivning/webindskrivning

Det er nu tid til at indskrive dit barn i skole for skoleåret 2018/19. Skoleindskrivningen via. web er fra 11. december til og med 14. december 2018. Følgende link kan benyttes https://www.vesthimmerland.dk/borger/barn/skole/webindskrivning-skoleindskrivning-og-opskrivning-til-mini-sfo-og-sfo/

I er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til webindskrivningen.

Løgstør Skole
    Ruth Dyrbye Hansen den 30-06-2017
    Ferieplan 2017/18
    Klaus Toft den 03-08-2016
    Strategi for Løgstør Skole
    I vedhæftede kan du se strategien for Løgstør Skole, altså den retning og de værdier vi vil prioritere i hverdagen. Vi har ambitioner på alle elevernes vegne, og vi vil gøre vores til, at alle elever bliver så dygtige som overhovedet muligt, og at de samtidig trives.

I den anden pdf kan du læse om, hvordan vi vil omsætte strategien til praksis, for selvfølgelig kan vi ikke det hele fra starten af. De oplistede ting er der, hvor vi starter, og hvordan vi vil gøre det.

Sidste pdf er skolens kommunikationsstrategi, som beskriver vores ambitioner ift. kommunikationsdelen, med særligt fokus på den eksterne del, altså med forældre og andre samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til strategien, så er du altid velkommen til at henvende dig.

God læselyst.