Budskab fra elevrådet

AKT

Lise Eva Winther Carlsen den 16-12-2016
    Skole Bridge
    Elevrådet tilbyder undervisning i Skole Bridge. Tilbudet er for 6., 7., 8. og 9. klasses elever. Mød op i geografi mandage og onsdage i middagspausen fra 11.25-12.05. Vær der til tiden. Første øvegang bliver mandag d. 30. januar 2017.
    Grethe Mathisen og Ole Lund står for undervisningen.
    Susanne Edle Kollerup Nielsen den 19-01-2017
    Info til forældrene med børn i SFO Bøgen.

Koordineret feriepasning i kan i den vedhæftet fil læse hvornår der er sidste frist for tilmelding til koordineret ferie i 2017.

Tilmelding foregår til mig , selvom der står vi er i Sneglehuset.

I bedes overholde tidsfristerne af hensyn til planlægning af personalet ferie .

Sus , Bøgen

Klaus Toft den 03-08-2016
    Strategi for Løgstør Skole
    I vedhæftede kan du se strategien for Løgstør Skole, altså den retning og de værdier vi vil prioritere i hverdagen. Vi har ambitioner på alle elevernes vegne, og vi vil gøre vores til, at alle elever bliver så dygtige som overhovedet muligt, og at de samtidig trives.

I den anden pdf kan du læse om, hvordan vi vil omsætte strategien til praksis, for selvfølgelig kan vi ikke det hele fra starten af. De oplistede ting er der, hvor vi starter, og hvordan vi vil gøre det.

Sidste pdf er skolens kommunikationsstrategi, som beskriver vores ambitioner ift. kommunikationsdelen, med særligt fokus på den eksterne del, altså med forældre og andre samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til strategien, så er du altid velkommen til at henvende dig.

God læselyst.

Klaus