Hockeystævne 7. årgang 2018

AKT

Klaus Toft den 15-02-2018
    Valg til skolebestyrelsen 2018
    Se vedhæftede oversigt over valget til skolebestyrelsen. Vi håber at se mange af jer til valgmødet den 7. marts kl. 17.30 på biblioteket, hvor der er fire ledige pladser at kæmpe om.

På valgmødet vil skoleledelsen fortælle mere om den igangsatte renovering, og hvordan det kommer til at se ud, når vi forhåbentligt er færdige i foråret 2020.

Kom frisk.

Valgbestyrelsen
    Niels, Tina og Klaus

Lidt ny info om den koordineret feriepasning 2018 ( se vedhæftede fil )

I skal være opmærksom på , at i skal henvende jer til mig hvis i har behov for tilmelding til det koordineret ferietilbud.

Sidste frist for ugerne 29 og 30 er senest 11. maj

Sedlerne skal afleveres i Børnehaven Kridthuset , da det er dem der står for tilbuddet.

Ruth Dyrbye Hansen den 30-06-2017
    Ferieplan 2017/18
    Klaus Toft den 03-08-2016
    Strategi for Løgstør Skole
    I vedhæftede kan du se strategien for Løgstør Skole, altså den retning og de værdier vi vil prioritere i hverdagen. Vi har ambitioner på alle elevernes vegne, og vi vil gøre vores til, at alle elever bliver så dygtige som overhovedet muligt, og at de samtidig trives.

I den anden pdf kan du læse om, hvordan vi vil omsætte strategien til praksis, for selvfølgelig kan vi ikke det hele fra starten af. De oplistede ting er der, hvor vi starter, og hvordan vi vil gøre det.

Sidste pdf er skolens kommunikationsstrategi, som beskriver vores ambitioner ift. kommunikationsdelen, med særligt fokus på den eksterne del, altså med forældre og andre samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til strategien, så er du altid velkommen til at henvende dig.

God læselyst.

Klaus