Rammeuge 2018

AKT

 • ikon
  Klaus Toft den 04-06-2018
  Nyhedsbrev juni

  Læs mere om renovering, skoleårets planlægning og ikke mindst samlæsning - se vedhæftede.

  Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, så er I altid velkomne.

  Klaus
 • ikon
  Susanne Edle Kollerup Nielsen den 07-06-2018
  Kære forældre

  Som nogen måske har bemærket så er Bøgens Legeplads blevet lidt reduceret . Det er sket i forbindelse med renoveringen af fløj 2 , som påbegyndes her inden ferien. Vi har talt med børnene om det og har vi har ændret lidt på " aftaler omkring , hvor de må færdes med cyklerne .
  I denne uge er vi startet op på , at besøg de lokale legepladser , i vil kunne se på ugeplanen hvornår jeres barn er med på tur .

  Mange hilsner PÆDAGOGERNE i Bøgen
 • ikon
  Michelle Baade Andersen den 18-05-2018
  Information om brugen af forældreintra

  Pr. 1/8-2018 skal alle brugernavne til forældreintra overgå til uni-login. Det er derfor vigtigt, at i som forældre læser vedhæftede vejledning. I vejledningen er der beskrevet hvordan i laver jeres kode om til et uni-login. Det er vigtigt i får det ændret, da i som forældre ellers ikke kan tilgå forældreinta efter den 1/8-2018. 

  Ved spørgsmål henvend jer gerne på kontoret, eller kontakt os pr. tlf. 99668580.
 • ikon
  Ruth Dyrbye Hansen den 30-06-2017
  Ferieplan 2017/18
 • ikon
  Klaus Toft den 03-08-2016
  Strategi for Løgstør Skole
  I vedhæftede kan du se strategien for Løgstør Skole, altså den retning og de værdier vi vil prioritere i hverdagen. Vi har ambitioner på alle elevernes vegne, og vi vil gøre vores til, at alle elever bliver så dygtige som overhovedet muligt, og at de samtidig trives.

  I den anden pdf kan du læse om, hvordan vi vil omsætte strategien til praksis, for selvfølgelig kan vi ikke det hele fra starten af. De oplistede ting er der, hvor vi starter, og hvordan vi vil gøre det.

  Sidste pdf er skolens kommunikationsstrategi, som beskriver vores ambitioner ift. kommunikationsdelen, med særligt fokus på den eksterne del, altså med forældre og andre samarbejdspartnere.

  Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til strategien, så er du altid velkommen til at henvende dig.

  God læselyst.

  Klaus