Børn sætter sejl

Lise Eva Winther Carlsen den 26-07-2014

Skolestart og sikker skolevej!

Nu begynder skolen igen – første skoledag er mandag den 11. august.
    Første skoledag betyder også, at der er mange nye 0. klassesbørn og andre elever, som færdes gående eller cyklende på skolevejen.

Vis agtpågivenhed

Skolen opfordrer afleverende forældre i bil at udvise særlig agtpågivenhed overfor de mange små, nye skoleelever.
    Særlig første skoledag kan give farlige situationer ved skolen med mange afleverende forældre i bil.

Besøg www.sikkertrafik.dk/skolestart

Vi ser frem til en god første og trafiksikker skoledag

Klaus Toft den 27-06-2014
    Sommerferie
    Så er sidste skoledag overstået, og foran os ligger der en velfortjent ferie.
    Det har på mange måder været et spændende men også særdeles udfordrende år, ikke mindst pga indførslen af den forestående skolereform. Det tager tid at omsætte love og visioner til praksis. Praksis der gerne skal gøre eleverne endnu dygtigere end hidtil, men samtidig så det også er en tryg skole, man møder hver morgen. Kig med på vores hjemmeside, hvor der er små videoer, der viser, hvordan vi har valgt at omsætte reformen til praksis.

Selvom det er sommerferie, så kan I stadig træffe os, hvis I har nogle spørgsmål eller måske ikke har fået afleveret alle bøgerne eller hentet buskort. Kontoret er åbent i uge 27 og 32.

Skolen starter igen mandag d. 11. august kl 7.55, undtaget 0. årgang som først møder kl. 9.00 sammen med deres forældre.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommerferie.

Klaus