AKT

Løgstør Skole har et AKT-tilbud til elever fra 0. til 9. klasse.

For at komme i betragtning til en plads i AKT-tilbuddet, skal man godkendes af Center for Psykologi og Pædagogik ved Vesthimmerlands Kommune.

Kirsten Beltoft Ørbæk (KB)
Jeg er en grydesvingende og syngende dansemus, der har brede vinger og en kraftig hang til chokolade og retstavning. Det lyder måske som en uforenelig cocktail, men det er altså mig. Jeg har dansk og hjemkundskab som liniefag og er uddannet læreri det forrige årtusinde (1999) fra Aalborg Seminarium. Så tænker du nok, at jeg er tussegammel, men jeg er lige præcis syvoglyve (fra 1973), hvis du spørger mig.
Jeg arbejder i AKT-afdelingen sammen med en flok skønne børn og voksne.
Mit yndlingscitat:”Når vi alle er forskellige, er ingen udenfor”.

Lone Bach Stegger (LBS)
Jeg har været lærer i 12 år og er nu ansat som barselsvikar for Trine med undervisning i bl.a. dansk hos AKT 3 og 4.
Jeg holder af undervisning, der fanger elevernes interesser og motivation. Vi tager gerne omveje med brug af pc’ere, fidget spinnere, biler, TV og livet i verden omkring os for at kæde den faglige læring sammen. Vi holder alligevel retningen, fordi vi arbejder med individuelle mål for undervisningen. Som lærer er jeg desuden opmærksom på rigeligt væskeindtag, så jeg ikke bliver en tør kiks.

Liselotte Kollerup Nielsen (LK)
Ældre dame der er ansat som skolepædagog, og har været tilknyttet AKT på Løgstør Skole siden 2002. Uddannet håndarbejdslærer.

Per Vintersbølle (PV)
Lærer i AKT. Linjefag i specialpædagogik og musik, uddannet konfliktmægler og har det sorte bælte i tålmodighed. Har arbejdet med børn og unge med specielle behov siden 2007.  Jeg har meget fokus på elevernes trivsel, hvis noget virker for svært, forsøger jeg at finde nye indgangsvinkler til elevernes læring og trivsel - i et tæt samarbejde med forældre og kolleger. Jeg holder meget af alle eleverne, men særligt én lille guldklump har vundet mit hjerte i år. Jeg er nemlig blevet morfar for første gang til en lille pige.

Rasmus Nygaard Andersen (RN)
Linjefag: Matematik, Samfundsfag, Idræt og Sløjd.
Lærer med fokus på relationsarbejde – gerne gennem stikbold og anden idræt. Lægger vægt på, at eleven selv oplever ejerskab/ansvar for deres udvikling. Sidst men ikke mindst Sløjdlærer med stort S, som gerne vil give eleverne en oplevelse af at kunne bruge sløjd til andet end masseproduktion af bordskånere.

Sune Kidde Nielsen (SN)
Lærer i AKT: Linjefag i Matematik, Fysik/Kemi og Natur/Teknik.
Oprindelig uddannet pædagog i 2001, men har siden hen suppleret med læreruddannelsen.
Jeg er naturvidenskabelig funderet og arbejder med eleverne ud fra forståelsen ”børn gør det rigtige, hvis de kan”.

Tanja Donhou - TD
Uddannet pædagog fra Ranum Seminarium i 2001.
Har været ansat på Løgstør skole siden 2003.
it primære interesseområde er it.

Thomas Norbert He Larsen (THL)
Pædagog som stadig er i sin bedste alder, som altid er med på sjov, der gerne bruger en masse tid på sport. Vil gerne vinde i spil og håner gerne andre når de har tabt😉 Vil gerne være med til at skabe en stabil dag med masser af struktur, forudsigelighed og masser af tryghed.

Trine Skrøder Lynge (TL)

Jeg er gift med Christian og mor til 3 drenge med krudt i rumpen.
Er linjefagsuddannet i henholdsvis dansk, kristendom, historie og biologi.
Min undervisning tager i dagligdagen afsæt i elevernes individuelle ståsted, både fagligt, men i høj grad også socialt.
Jeg arbejder ud fra teorien om, at alle elever kan, hvis de blot har de rette vilkår og omgivelser. Og dette sætter jeg en stor ære i, at skabe for hver enkelt elev i min undervisning.
Men udover at have et højt fagligt ambinationsniveau, vægter jeg også det tætte relationsarbejde højt. Og særligt hvis dette kan finde sted igennem leg, på boldbanen eller foran et bål med et snobrød i hånden.